Keitä olemme?


Elämä johdatti meidät, mentaalivalmentaja Amy Albrechtin sekä pitkän linjan kirjoittajan, harrastajarunoilijan ja -maalarin Karoliina Mäkelän yhteen joogapurjehduksen merkeissä. 

Syntyi keskusteluja ihmisyydestä, inhimillisyydestä ja naiseudesta. Odotuksista, painolasteista ja arjessa jaksamisesta. Molempia kiehtoo mielen luovuus ja aivojen kyky muovautua. Näistä elementeistä syntyi ensimmäinen yhteinen retriittimme syksyllä 2020.  

Amyn opettajatausta ja Karoliinan parikymmenvuotinen kouluttajan työ toivat mukanaan ajatuksen yhteisten kurssien ja tapahtumien tarjoamisesta jatkossakin. Tiimissämme intoillaan milloin luovuuden kanavista, käytösmallien muokkaamisesta ja aistimusten kokemisesta uudella tavalla. 

Meitä yhdistää halu kehittyä ihmisenä ja auttaa muitakin kehittymään. Kehitys ei aina tarkoita vain uuden oppimista tai kyvykkäämmäksi tulemista. Se voi tarkoittaa jopa päinvastaista! Tärkeintä on löytää tie itseensä. Sitä tietä myöden on mahdollista kulkea myös kohti toisia ja heidän vierellään.   

Amyn ja Karoliinan teesit


Inspiraatio - innostu ja lähde rohkeasti kohti sinua kiinnostavia asioita


Sopusointu - anna aikaa tärkeille asioillesi ja löydä tasapaino tekemisen ja olemisen välillä


Minärakkaus - kunnioita itseäsi, olet ihana sellaisena kuin olet